Crypto Piknik 2019: Za svetom kriptovalut stojijo ljudje

Crypto Piknik

Prva asociacija, ki jo da beseda kriptovalute, je, da gre za nekaj abstraktnega, neulovljivega, virtualnega, nekaj, kar se – čeprav za nas, dogaja mimo nas. Vendar temu ni tako, svet kriptovalut sestavljajo pravi ljudje iz mesa in krvi, ljudje, ki razumejo prednosti, ki jih prinaša tehnologija Blockchain. Slednja še zdaleč ni prisotna samo v finančnem sektorju, ampak svoje prednosti, predvsem varnost, transparentnost in kredibilnost kaže na različnih, zelo pomembnih področjih.

Tradicionalni CryptoPiknik, že tretji po vrsti, se je odvijal v objemu Ljubljanskega barja, in sicer na prostranem prostoru v Podpeči, kjer je bila za vse udeležene na voljo – poleg udejstvovanja za obloženo mizo – tudi obilica športnih možnosti. Vstopnico za ta dogodek je bilo mogoče kupiti tudi s kriptovalutami, in sicer s kriptovaluto slovenskega porekla. Dogodek je obiskalo okoli sto »kripto-entuziastov«.

Letošnji CrytpoPiknik je postregel z obilico hrane in pijače, za popestritev večera je bilo poskrbljeno s strani DJ-ja in srečelova z lepimi nagradami, vrhunec večera je bila predpremiera dokumentarnega filma CryptoNation.

Celoten prispevek si lahko preberete na Slovenec.org.

EKSKLUZIVNO
Prva slovenska knjiga o Blockchain tehnologiji in kriptovalutah

Namesto 49,90 EUR, zdaj samo 28,90 EUR!
(Promocijska ponudba je omejena! Klikni na sliko knjige:)

KNJIGA JE NAMENJENA ZAČETNIKOM, KI ŽELIJO VSTOPITI V SVET KRIPTOVALUT, POZNAVALCEM, KI ŽELIJO SVOJE ZNANJE RAZŠIRITI, KOT TUDI STROKONJAKOM, KI ŽELIJO PODROBNEJE OBNOVITI OSNOVE JEDRA TE TEHNOLOGIJE.

V notranjosti knjige boste našli:

  • Ÿ   Enostavno in razumljivo razčlenitev kriptovalute bitcoin in tehnologije Blockchain, na kateri temeljijo vse kriptovalute.
  • Ÿ   Podrobno razlago o tem, kako kriptovalute pridobivajo in izgubljajo na vrednosti in kaj vpliva na ta pojav.
  • Ÿ   Enostaven način za začetek vlaganja v kriptovalute in orodja, ki jih boste potrebovali, da bi to učinkovito storili.
  • Ÿ   Postopni vodnik za začetek rudarjenja kriptovalut.
  • Ÿ   Najboljše nasvete za ostati korak pred hekerji, ki so vedno na preži, da bi ukradli vaše prihranke.
  • Ÿ   Informacije o davkih v kriptosvetu.
  • Ÿ   Pogled v prihodnost – vključno s tem, kako si velike vlade prizadevajo prevzeti nadzor nad kriptovalutami za lastne interese. 
  • Ÿ   In še več…

Digitalni denar je revolucionarno odkritje za naš finančni sistem. Imate vprašanja ali pa ste mogoče le radovedni kaj nam ponuja bitcoin na tem področju? Ta knjiga vam bo dala večino odgovorov, ki jih iščete. Strokovnjaki verjamejo, da bodo kriptovalute zaradi svojega razvojnega okolja in precej vrhunske tehnologije v bližnji prihodnosti nadomestile obstoječo FIAT obliko denarja, kot ga poznamo. Ne bom vam obljubil, da boste z branjem te knjige čez noč postali strokovnjak na tem področju, vendar vam lahko zagotovim, da boste imeli dobro podlago o bitcoinu in tehnologiji, ki ga podpira, ko boste knjigo do konca prebrali.

Mnogi analitiki kriptovalute označujejo kot enega najpomembnejših tehnoloških napredkov našega časa. Preden se bo trg ustalil, bomo zagotovo videli še veliko sprememb, kar smo že doživeli, ko je v naše življenje vstopila tehnologija, imenovana internet. Torej, kaj čakate? Ne dovolite, da bi vas ti edinstveni trenutki v zgodovini človeštva prehiteli, prevzemite nadzor nad svojimi finančnimi sredstvi in ​​si že danes priskrbite to knjigo!