Knjiga Bitcoin

BITCOIN - Marko Vidrih
BITCOIN – Marko Vidrih

Prva slovenska knjiga o Blockchain tehnologiji in kriptovalutah

KNJIGA JE NAMENJENA ZAČETNIKOM, KI ŽELIJO VSTOPITI V SVET KRIPTOVALUT, POZNAVALCEM, KI ŽELIJO SVOJE ZNANJE RAZŠIRITI, KOT TUDI STROKOVNJAKOM, KI ŽELIJO PODROBNEJE OBNOVITI OSNOVE JEDRA TE TEHNOLOGIJE.

V notranjosti knjige boste našli:

  • Enostavno in razumljivo razčlenitev kriptovalute bitcoin in tehnologije Blockchain, na kateri temeljijo vse kriptovalute.
  • Podrobno razlago o tem, kako kriptovalute pridobivajo in izgubljajo na vrednosti in kaj vpliva na ta pojav.
  • Enostaven način za začetek vlaganja v kriptovalute in orodja, ki jih boste potrebovali, da bi to učinkovito storili.
  • Postopni vodnik za začetek rudarjenja kriptovalut.
  • Najboljše nasvete za ostati korak pred hekerji, ki so vedno na preži, da bi ukradli vaše prihranke.
  • Informacije o davkih v kriptosvetu.
  • Pogled v prihodnost – vključno s tem, kako si velike vlade prizadevajo prevzeti nadzor nad kriptovalutami za lastne interese.
  • In še več…

Digitalni denar je revolucionarno odkritje za naš finančni sistem. Imate vprašanja ali pa ste mogoče le radovedni kaj nam ponuja bitcoin na tem področju? Ta knjiga vam bo dala večino odgovorov, ki jih iščete. Strokovnjaki verjamejo, da bodo kriptovalute zaradi svojega razvojnega okolja in precej vrhunske tehnologije v bližnji prihodnosti nadomestile obstoječo FIAT obliko denarja, kot ga poznamo. Ne bom vam obljubil, da boste z branjem te knjige čez noč postali strokovnjak na tem področju, vendar vam lahko zagotovim, da boste imeli dobro podlago o bitcoinu in tehnologiji, ki ga podpira, ko boste knjigo do konca prebrali.

Mnogi analitiki kriptovalute označujejo kot enega najpomembnejših tehnoloških napredkov našega časa. Preden se bo trg ustalil, bomo zagotovo videli še veliko sprememb, kar smo že doživeli, ko je v naše življenje vstopila tehnologija, imenovana internet. Torej, kaj čakate? Ne dovolite, da bi vas ti edinstveni trenutki v zgodovini človeštva prehiteli, prevzemite nadzor nad svojimi finančnimi sredstvi in ​​si že danes priskrbite to knjigo!

POSEBNA PONUDBA!

Namesto 49,90 EUR, zdaj samo 28,90 EUR!

Pohitite z naročilom! Promocijska ponudba je omejena!
*Poštnina je vključena v ceno.
**Naročilo lahko oddate tudi na info@elvivia.si.


Format: A5 brošura, mehke platnice
Jezik: slovenski
ISBN: 978-961-246-748-7

marko vidrih - knjiga bitcoin
Marko Vidrih – knjiga Bitcoin

Avtor knjige: Marko Vidrih


Fakulteta za komercialne in poslovne vede: “…predavateljica mag. Mirjana Ivanuša Bezjak je k uri predmeta Uporaba blockchain tehnologije in kriptovalut pripeljala gostujočega predavatelja, in sicer g. Marka Vidriha, avtorja prve slovenske knjige z naslovom Bitcoin. G. Marko Vidrih je študentom predstavil kriptovaluto Bitcoin in dogajanja na trgu kriptovalut. Posebej je izpostavil pomembnost blockchain tehnologije in njeno uporabno vrednost v prihodnosti. Poklici prihodnosti so različni poklici, ki so povezani prav z blockchain tehnologijo (razvijalci, programerji, analitiki, pravniki…)”.