O nas

o-nas

elVivia je agencija za komunikacije z javnostmi, ki sodeluje s podjetji in organizacijami za razvoj, promocijo in zaščito svojih blagovnih znamk ter ugled. Naša ekipa zagotavlja vrhunske komunikacijske strategije, ki strankam omogočajo samozavest, da vodijo in delujejo z gotovostjo ter si zaslužijo trajno zaupanje svojih deležnikov. Razvijamo močne ideje in pripovedujemo magnetne zgodbe, ki se premikajo s hitrostjo novic, dajo takojšen vpliv, transformirajo kulturo in iskriva gibanja.. 

Smo neodvisno podjetje. Dobiček uporabljamo za krepitev poslovanja, zaposlenim ponujamo možnost izobraževanja, da lahko rastejo, napredujejo v svoji panogi in delujejo kot odgovorni državljani sveta. Vsak dan si prizadevamo živeti in delati po dolgo zastavljenih temeljnih vrednotah: prizadevanje za odličnost, svoboda, biti radovedni, pogum narediti pravilno in zavezati se izboljšanju družbe.


Ekipa

Smo zagreta mlada ekipa z željo po uspehu. Ekipa, ki jo sestavljajo novinarji, raziskovalci, promotorji, influencerji, prevajalci, IT-strokovnjaki ter grafični oblikovalci, se posveti vsakemu projektu oziroma vsakemu podjetju posebej. Naša prednost je naša ekipa, saj  smo neodvisni, zbrane izkušnje iz različnih področij nam omogočajo, da lahko ponudimo unikatne in trajnostno usmerjene rešitve. Zavzemamo se za analitičen pristop k vsaki podrobnosti, nato pa dodamo resnično čustvo in ustvarjalnost, da se povežemo z življenjem ljudi in njihovimi skupnostmi.


elVivia – Agencija za Dobre Odnose z Javnostmi

Planina 135

6232 Planina

Davčna številka SI: 97255017

Matična številka: 8280819000

info@elvivia.si