O nas

o-nas

elVivia je agencija za komunikacije z javnostmi, ki sodeluje s podjetji in organizacijami za razvoj, promocijo in zaščito svojih blagovnih znamk ter ugled. Naša ekipa zagotavlja vrhunske komunikacijske strategije, ki strankam omogočajo samozavest, da vodijo in delujejo z gotovostjo ter si zaslužijo trajno zaupanje svojih deležnikov. Razvijamo močne ideje in pripovedujemo magnetne zgodbe, ki se premikajo s hitrostjo novic, dajo takojšen vpliv, transformirajo kulturo in iskriva gibanja.. 

Smo neodvisno podjetje. Dobiček uporabljamo za krepitev poslovanja, zaposlenim ponujamo možnost izobraževanja, da lahko rastejo, napredujejo v svoji panogi in delujejo kot odgovorni državljani sveta. Vsak dan si prizadevamo živeti in delati po dolgo zastavljenih temeljnih vrednotah: prizadevanje za odličnost, svoboda, biti radovedni, pogum narediti pravilno in zavezati se izboljšanju družbe.


Ekipa

Smo zagreta mlada ekipa z željo po uspehu. Ekipa, ki jo sestavljajo novinarji, raziskovalci, promotorji, influencerji, prevajalci, IT-strokovnjaki ter grafični oblikovalci, se posveti vsakemu projektu oziroma vsakemu podjetju posebej. Naša prednost je naša ekipa, saj  smo neodvisni, zbrane izkušnje iz različnih področij nam omogočajo, da lahko ponudimo unikatne in trajnostno usmerjene rešitve. Zavzemamo se za analitičen pristop k vsaki podrobnosti, nato pa dodamo resnično čustvo in ustvarjalnost, da se povežemo z življenjem ljudi in njihovimi skupnostmi.


vidrih-marko

MARKO VIDRIH, prokurist in raziskovalni novinar

Marko Vidrih je raziskovalni novinar (freelancer) na področju gospodarstva, tehnologije in financ – predvsem kriptovalut. V svet Blockchaina in kriptovalut je zašel med raziskovanjem prihodnosti svetovnega potenciala finančnih trgov, prevzela pa ga je predvsem ideja o decentralizaciji podatkov in neizmerne razsežnosti, ki jih tovrstna tehnologija predstavlja. V zadnjih letih je spoznal, da je za razumevanje te nove tehnologije potrebno poglobljeno raziskovanje in obsežno razumevanje novih pojmov, ki so širši javnosti povsem ali vsaj deloma nepoznani. V letu 2016 je izdal prvo knjigo o kriptovalutah v slovenščini, danes pa je solastnik mednarodnega spletnega portala Altcoin Magazine, glavni novinar za SBC – Slovenian Business Club, predavatelj na Fakulteti za komercialne in družbene vede v Celju, sodeluje pa tudi z različnimi mediji kot so: CCN, Cointelegraph, Reuters, Forbes, Delo, 24ur, Slovenec.org, naDlani.si, Insajder.com ter mnogimi drugimi.

“I’ve a passion for not only providing information but for helping people understand.” – Marko Vidrih


gantar-katja

KATJA GANTAR, projektna vodja

Katja Gantar je radovedna duša, ki ima več poslanstev: preskakovanje med kreativo, socialo in alternativo zna biti nadvse zabavno in polno izzivov. Nekdanja izvršna urednica najbolj alternativnega časopisa v Sloveniji, aktivna podjetnica, ki verjame, da je poslovno sodelovanje možno speljati tudi na prijeten in vsem stranem prijazen način, optimistična krmarka skozi življenje ne glede na vreme. Z eno nogo za računalnikom, z drugo pa v gozdu.

Pri sedmih letih je sestavljala pesniško zbirko za otroke, pri petnajstih pisala ljubezenska pisma v imenu prijateljic, sedaj pa – letom primerno – skrbi, da je prenos informacij med našimi naročniki in svetom kar se da jasen, svež, nedvoumen, celovit ter hkrati nežno izstopajoč. Skrb za vse skrite podrobnosti, ki jih prinaša delo na področju medijev, je njena strast.

“Od lepih besed k najboljšim dejanjem!” – Katja Gantar


nikolic-ana

ANA NIKOLIĆ, marketing managerka

Ana Nikolić je kreativna oseba široke palete znanj, ki stremi k nenehnemu izpopolnjevanju, saj je zagovornik dejstva, da se učimo celo življenje. Izkušnje je pridobivala z delovanjem na raznovrstnih področjih in usvojeno znanje s pridom uporablja pri gradnji prepoznavnosti sodelujočih podjetij. Poslovnemu sodelovanju s celovitim pristopom daje velik pomen in verjame v uspeh vseh podjetij, pri svojem delu pa na dnevni bazi vidi, da so najuspešnejša tista, ki imajo odlično izdelano marketinško strategijo.     

“The best way to find out, if it will work, is to do it.” – Simon Sinek


elVivia – Agencija za Dobre Odnose z Javnostmi

Planina 135

6232 Planina

Davčna številka SI: 97255017

Matična številka: 8280819000